Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Napellenző gyártás és szerelés
Napellenző

 

Napellenző hiányzik otthonában?

 

Vállaljuk napellenzője tervezését, kivitelezését, szerelését és javítását. Cégünk hivatalos viszonteladóként az Umbroll (www.umbroll.hu) napellenzőit, naphálóit, napvitorláit, baldachinjait  forgalmazza. Ahogy a képek is mutatják rendkívül széles a szín és anyagminta választék ezt személyes találkozás esetén tudjuk prosperálni. Ezen termékek használatával módunkban áll biztosítani Önnek/neked a kellemes klímát a kertben illetve a lakásban. Ezek a termékek kézi mozgatással kerülnek eladásra alapáron, de megvan a lehetőség motoros kivitelezésre is, falikapcsolós illetve távirányítós kivitelben. Most már még kellemesebbé tehetjük kerti ejtőzéseit, hiszen megérkezett  az új klímával ellátott napellenző ami nem csak a beárnyékol önnek hanem víz permettel hűti is környezetét.

 


 

A könyökkaros napellenző bemutatása:

A könyökkaros napellenzőt vízszintes és függőleges felületre egyaránt fel lehet szerelni, de akár szabadon álló állványzatra is rögzíthető. A szerkezet maga horganyzott és extrudált profilokból, zártszelvényekből és egyéb kötőelemekből épül fel. Mint általában a napellenzőknél, az időjárás viszontagságai az ernyő méretétől függenek. A szél belekap a nagyobb ernyőkbe, és ez nagymértékben terheli a napellenző szerkezetét. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a nagyobb ernyők kb. 40, míg a kisebb napellenzők akár 50 km/órás szélnek is ellenállnak. A napellenzőt az időjáráshoz is lehet igazítani az elektromos kialakítás révén, hiszen a modern technika segítségével az érzékelőkkel elkerülhető a napellenző meghibásodása. Szeles és esős időjárásnál az ernyő automatikusan bezáródhat.

 


 

A könyökkaros napellenzőink között több félét is megkülönböztetünk:
A BASIC napellenző, az egyik legrégebben gyártott rendszer, és ennek megfelelően az egyik legnépszerűbb könyökkaros árnyékoló is.  A SHADOW napellenző extrudált alkatrészek alkalmazásával készül, és keskenyebb ereszek alá is könnyedén felszerelhető. A MINI napellenző egy anyag és ártakarékos megoldást jelent, mivel vékonyabb profilokból készül. A CASETTE napellenző egy féltokozott megoldási módszer. Ez egy átmenet a tok nélküli és a kazettás napellenzők között. A SUNSET napellenző könnyen állítható, és a lemenő nappal szemben nyújt tökéletes megoldást. A PRACTIC napellenző légies és könnyed kinézettel bír. Felépítése egyszerű, és kifejezetten díszítő jellege is megmutatkozik a balkonok esetében. A COMPACT napellenző egy függőleges ponyvafelület, amely a lemenő nap és az esetleges „betekintők” ellen nyújt védelmet. A könyökkaros napellenzők esetében a FULL napellenző az, ami négy évszakos térfedést jelent. Otthonába, vagy vendéglátó egységébe kiválóan alkalmazható, minőségi könyökkaros napellenzőt szerelünk Umbroll minőségben. Kézi vagy motoros beszereléssel megrendelhető. Külön előny, hogy időjárásfüggő vezérléssel is megrendelheti.

 

Az ollókaros napellenző bemutatása:

Ezt a napellenző típust mozgathatjuk kézi erővel, vagy elektromosan. Utóbbi esetben szintén lehetséges időjárás érzékelős kivitelben beszereltetni. Ezt a típust a nagy területek árnyékolására szokták igénybe venni, megrendelni. Ilyenkor egy önálló szerkezet tartja a ponyvát, mely mindkét irányba kinyúlik. A kinyúlása akár 5 méter is lehet egy irányba. Ezt az árnyékolót nagy területek beárnyékolásához ajánljuk általában. Első sorban vendéglátó egységek, szállodák teraszainak árnyékolásához ajánljuk.

 

 

Az ablak napellenző bemutatása:

Ez a napellenző típus nem csupán árnyékol, de díszíti is otthonát, irodáját. A szín megválasztását általában az épület színeihez igazítva ajánljuk. Számos mechanikus szerkezet rendelkezésre áll ebben az esetben, így bármilyen épületre felszerelhető. A működtetése történhet belülről és kívülről egyaránt, valamint kézzel és motorosan is. Utóbbi esetben távirányítás és időjárás érzékelés is felmerülhet. Kifejezetten házak dekorációjához igénylik általában, mely egy úttal némi fényáteresztést is biztosít. Bármilyen épülethez jól alkalmazható, és a környezet színeihez igazítható.

 

 

A gombaernyő:

A gombaernyő a napellenzők egyik közkedvelt típusa. Szabadon áll, könnyen átmozgatható, kinyitható, árnyékképük tekintetében négyzet és hatszög kivitelezésben állnak rendelkezésre. Háromtól, egészem hat méterig terjedő oldaléllel, illetve átmérővel készítjük el. Minden esetben kézi erővel lehet őket kinyitni és bezárni. A gombaernyő olyan napellenző, melyet általában teraszokra, vendéglátó egységekbe, strandokra szoktak megrendelni. A kisebb szerkezeteket lapsúllyal rögzítjük, míg a nagyobbakat általában a talajhoz csavarozzuk. Teraszokra, udvarra, kerthelyiségekbe szokták rendelni igényes kinézete és praktikussága, mozgathatósága miatt. Négy- és hat szögű kivitelezéssel rendelhető meg. Kézi erővel mozgathatóak, nyithatóak. Lapsúllyal, vagy talajhoz rögzítéssel kivitelezzük.

 

Napellenző munkáink:

    

    

 

Egy kis ismertető:

 

A napellenző védhet épületet, területet, járművet és személyt is. Lakások, házak árnyékolása mellett éttermek, kerthelyiségek, szabadtéri rendezvények lassan elengedhetetlen kelléke. A kényelem, komfortfokozat növelésén felül egyre inkább az egészséges életkörülmények biztosításának is fontos eszköze. A fokozódó UV. sugárzás, az egyre trópusibb éghajlat a napellenző gyakoribb használatára sarkall.

Technikai kialakítását illetően könyökkaros napellenző, ollókaros napellenző, vagy ejtőkaros napellenző szerkezetek terjedtek el. Éttermek kerthelységeibe az úgynevezett gastro-szerkezet vált népszerűvé. Jellemzője a talajba betonozott, vagy erősen lesúlyozott talpakon álló acélkeret, melyre két oldalról sátortető formában szerelt napellenzőkkel árnyékolnak. Ezzel a megoldással akár 10m hosszú, 6m széles területet lehet leárnyékolni. A napellenző szerkezeti részének anyaga nagyrészt AlMgSi ötvözet. A főtartó profil 40x40 horganyzott acélprofil. Az árnyékot adó textil U.V. stabil poliészter, esetenként Acrill.

A motoros napellenzőket biztonsági megfontolásból szélérzékelővel látják el. Ennek szerepe a 4-5 m/s feletti széljárás esetén a napellenzők automatikus behajtása. A motoros napellenzők komfortosságának növeléseként fényérzékelővel látják el. A beállított fényerő felett automatikusan kinyílik, alatta viszont automatikusan bezáródik a napellenző. A feltámadó erős szél okozta sérüléseket a homlok-profikra szerelt rezgésérzékelővel is lehetséges megelőzni.

forrás: Wikipedia

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT