Kondor Redőny
1147 Budapest,
Egressy út 23-25. (telephely)
 Adószám: 40262107-2-42 
Kondor György - tulajdonos
Mobil: +36 20 938-8366
Telefon: +36 1 363-0017
Fax: +36 1 363-2245
E-mail: info@kondoroll.hu

 

Kérjen ajánlatot azonnal
Redőny árak faredőnyre
Redőny árak vasredőnyre
Redőny árak aluredőnyre
Redőny árak műanyag redőnyre
Redőny árak sávredőnyre
A redőny árak meghatározása sok összetevőtől függ. Amikor felkeresi munkatársunkat, minél pontosabban fogja elkérni elképzeléseinek pontos részleteit. A redőny árak mértékéhez összeállítottunk egy listát, hogy mik azok az összetevők, amik befolyásolják a végső munkadíjat:
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mozgatása: ez lehet kézi, vagy motoros kivitelezésű.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a mérete: itt a határ a csillagos ég.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a redőny típusa: ennek meghatározásához javasolt a szakembert is megkérdezni, hiszen számtalan lehetőség áll rendelkezésre. Az alumínium redőnyök esetében lehet belső tokos vagy külső tokos, illetve félkör tokos. De kérhető vakolható tokos kivitelezéssel is. felszerelhető a rendszer eleve szúnyoghálós kivitelben is. A műanyag redőny esetében a redőny árak a tokok szempontjából hasonlóan alakulnak, mint az alumínium redőny esetében. De itt is lehet eltérés a hagyományos és például az alumínium záróléccel kínált termékeknél.
A redőny árak meghatározásának első kritériuma a megrendelt redőnyök száma is. Nagyban változhatnak az árak egy családi ház és egy társasház, vagy irodaház esetében.
A Kondor Redőny minden esetben kész árajánlatot ad megrendelőinek. Nálunk nincsenek rejtett költségek, így az ár, amit az ajánlatban lát, nem fog kiegészülni semmivel. Szakembereink jól felmérik a munka jellegét, és idejét, az alapanyagokat és a szükségleteket.
Redőny szerelés és javítás 100 éve

 

Cégünk fennállása óta redőnyök szerelésével is foglalkozik. Legyen az fa, műanyag, vagy alumínium, kézi vagy motoros húzású, külső, vagy belső tokos. Ezen felül vállaljuk vasredőnyök, rácsok teljeskörű szervízelését is. 


Mottónk: "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!"

Tehát bármi gond adódik rácsával vagy redőnyével, forduljon hozzánk bizalommal! Több mint 100 éves tapasztalattal és hagymányokkal a hátunk mögött figyelünk arra is hogy munkatársaink a legmagasabb színvonalon dolgozzanak, és megbízóink elégedettek legyenek. Ez a legnagyobb értékünk fennállásunk óta amire büszkék vagyunk.

 

Azonnali javításra van szüksége? Nem szeretne rejtett költségeket?A redőny szerelés a Kondor redőny egyik legkeresettebb szolgáltatása. Cégünk nem csupán redőnygyártással és kivitelezéssel foglalkozik, hanem meglévő redőnyeinek javításával és szerelésével is fordulhat hozzánk. A redőny szerelés számos elvárásnak kell megfeleljen, így nem javasolt házilag nekilátni. A minőségi elvárások folyamatosan változnak és bővülnek az árnyékolástechnika termékeinek színes választéka is kivitelezési formájának köszönhetően. A redőny szerelés legnagyobb kihívása az, hogy rendre más és más feladatokkal szembesülünk. Ez nem csupán a hagyományos redőnyök szerelésénél, hanem szinte valamennyi típusnál előfordulnak. A szerelés ára tehát első sorban attól függ mekkora hibával szembesültünk. Sok esetben elég csupán egy alapos pucolás, amit rövid idő alatt elvégeznek munkatársaink, de sokszor előfordul valamilyen alkatrész meghibásodás is. Ilyenkor szakemberünk felméri a redőny meghibásodásának okát és okozóját, majd konkrét ajánlatot ad a hiba javításának kijavítására.A redőny szerelés első lépése tehát a korrekt problémadefiníció. A meghibásodott redőnynél igen sok alkatrész van, amit esetleg cserélni kell. A megfelelő szakember a redőny szerelésének árajánlatakor figyelembe veszi a kiszállás díját, az meghibásodott alkatrész árát, és az alapvető szerelési költségeket is, és csak az után ad tájékoztatást a hiba elhárításának költségéről.A Kondor redőny azért szerepel a redőnyszerelők elsői között, mert áraiban mindent korrektül feltüntet, és nem közöl később „rejtett költségeket”. Minden munkánkra a nevünk és fennállásunk a garancia, így szakembereink – akiknek többsége közel 20 éve van jelen a hazai árnyékolástechnika területén - nem engedhetik meg maguknak a hibás tájékoztatást, nem hogy a hibás szerelési munkálatokat.


 

 

És milyen redőnyöket szerelünk?

Külső tokos redőny szerelés: ezt a típust rendkívül sokan veszik igénybe, így jellemzően ezen a területen bíznak meg minket szerelési feladatokkal. Ez a rendszer az adott nyílászáró előtt van, lehet kézi vagy motoros vezérlésű is, mindkét esetben szakember tekintse meg a lehetséges hibákat, hiszen összetétele nem bonyolult, de minden alkatrész funkciója és azok beállítása meghatározó.

Felső tokos redőny szerelés: ez a verzió is közkedvelt, és elterjedt. Ezek a rendszerek komolyabb hozzáértést igényelnek, hiszen itt a redőny az épület falazatában helyezkedik el.

A fenti két általános redőnytípus mellett vannak egyéb – úgy nevezett különleges redőny rendszerek is. Ezeknél sokszor döntött megoldás merül fel, főleg tetőablakoknál fordulnak elő. Természetesen a Kondor Redőny ezen a területen is készséggel áll megbízói rendelkezésére. 

 

Amennyiben redőnye vagy egyéb árnyékolója meghibásodott ne habozzon,

forduljon felénk bizalommal:

 

Miért jó a redőny szerelés munkálatokat szakemberre bízni?

- Azért, mert a szakember minimális kosszal látja el a javítási feladatokat

- Azért, mert a szerelő a belső térből és a tetőről egyaránt el tudja látni a feladatot

- Mert a redőny szerelés így rövid idő alatt készül el, és nem marad utána hulladék a lakásban

- További előnye, hogy szerelés közben az alkatrészek áttekintése, azok helyes működésének vizsgálata is megtörténik

- Valamint, hogy szükség esetén rendelkezésre állnak hiányzó alkatrészek, vagy rövid időn belül beszerezheti a szakember

 
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT
ENLARGEMENT